5 komentářů

  1. Přepuštěné máslo ghí recept - Domácí výroba ghí - Homo Domo

    […] a pak už na něm můžete smažit, nebo si jej třeba mazat na skvělý domácí chleba se skvělou domácí jahodovou marmeládou :). A malý tip na závěr. Chcete BIO Ghí? Použijte […]

  2. Domácí jahodová marmeláda - Homo Domo

    […] se pak hodí na domácí chleba, který si pečeme s ghí (přepuštěným máslem), které si také […]

  3. Káča
    Káča at |

    Tomu se říká podrobný návod, s ním už to musí zvládnout každý 🙂 Taky peču a co se týče chladnutí chleba, dostala jsem doporučení nenechat ho ležet na prkénku, protože má pak tendenci se zapařit a rychleji se kazit. Dávám ho chladnout na mřížku a dobrý.

    Reply
  4. Luca
    Luca at |

    Chleba pečeme taky a je skvělý. Za tu práci to stojí a ta vůně! Určitě doporučuji ještě vyzkoušet variantu s přidanými semínky. Nejlepší jsou dýňová.

    Reply

Leave a Reply